Gregor Pörš državni podprvak v sabljanju

Naš dijak Gregor Pörš iz 3.c je na državnem prvenstvu v sabljanju v članski kategoriji  osvojil odlično drugo mesto.


Naše baletke na Svečanem baletnem večeru

24.4. se je v SNG Maribor odvil Svečani baletni večer ob 100 letnici slovenskega baleta. Na dogodku sta zaplesali tudi naši baletki, Nina Kramberger  in Tinka Kovačič iz 3.E in nas očarali s  svojim baletnim znanjem in eleganco. Več na: where to buy dapoxetine in delhi.


Nika Fajs državna prvakinja v twirlingu

Naša dijakinja Nika Fajs iz 2.b, članica Twirling kluba Sašo iz Slovenske Bistrice, je na 22. državnem prvenstvu v twirlingu v disciplinah solo in freestyle nivo 2 senior postala državna prvakinja.


Dvakrat zlato za Vida Palčarja na Temsigu

Dijaka drugega letnika, Vid Palčar in Matevž Vaupotič, sta se udeležila državnega tekmovanja mladih glasbenikov – Temsig. Tekmovala sta v kategoriji violina, Vid pa tudi v kategoriji solfeggio. V obeh kategorijah je Vid Palčar prejel izjemnih 95 točk od 100, kar mu je prineslo dvakratno zlato.


Srebro Martina Javornika in Petra Markolija na Temsigu

Kitarista Martin Javornik in Peter Markoli sta si na državnem tekmovanju mladih glasbenikov TEMSIG priigrala srebrno plaketo, Martin Javornik s 94,40 točkami in Peter Markoli z 92,20 točkami od 100.


Peter Vezjak državni prvak v judu

Peter Vezjak, dijak 2.E, je postal državni prvak v judu v konkurenci kadetov. Tekmovanje je bilo organizirano 27. in 28. 1. 2018 v Kranju. Z bratom Jarom, ki je prav tako judoist, a zaradi bolezni ni tekmoval, sta tudi odlična odbojkarja naše šolske ekipe.


Gregor Pörš državni prvak v sabljanju

Naš dijak Gregor Pörš iz 3.c je na državnem prvenstvu v sabljanju v kategoriji mladinci osvojil odlično prvo mesto.


Miha Velički zmagovalec mednarodnega teniškega turnirja v dvojicah

Dijak Miha Velički, 3.E, je s klubskim soigralcem osvojil turnir dvojic na ITF Juniors turnirju v Oberpullendorfu v Avstriji (purchase dapoxetine online).

buy dapoxetine safely


Matic Podlipnik zmagovalec mednarodnega teniškega turnirja v dvojicah

V Domžalah je potekal mednarodni mladinski ITF turnir 4. ranga v tenisu. Matic Podlipnik, 3.f je s klubskim soigralcem osvojil turnir v dvojicah. Uspeh je dopolnil Miha Velički, 3.e s polfinalnim nastopom, prav tako v dvojicah.

buy dapoxetine usa