Rudolfovi majstri pozdravljajo

Rudolfovi majstri na svojih nastopih pozdravljajo publiko, kar so uspešno počeli tudi v torek, 20.6., na Prvem odru ter v ponedeljek, 26. 6., na odru Vetrinjskega dvora v programu Festivala Lent. Improligaši prav tako pozdravljajo dijake in zaposlene Prve gimnazije in vse, ki si želijo zdrave, ljubeznive in navdihujoče počitnice …

Rudolfovi majstri v Šentjurju

V torek, 7. 2. 2017, ob 8.30 uri so Rudolfovi majstri nastopali v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur za srednješolce različnih smeri. V nabito polni dvorani ni manjkalo smeha in padale so najrazličnejše šale, publika je bila navdušena. Z odličnim nastopom so dijakom popestrili kulturni praznik z enourno predstavo klasičnih impro disciplin in jim tako omogočili nekoliko drugačno proslavo.


Zmaga Rudolfovih majstrov v Ljubljani

V petek, 16. decembra zvečer, smo improligaši PGM z odličnimi improvizacijami navdušili dvorano ljubljanskega Dijaškega doma Tabor ter po ocenah strokovne žirije in aplavzih publike premagali ekipo Gimnazije Bežigrad. Prava forma, krasna karma, super sarma, dobra volja je najbolja, jutri gremo v napad, če smo bolj točni, pravzaprav v sredo, 21. 12., in sicer ob 18.00 na Prvem odru, družno s Slam Bubbles. Vabljeni!


IMPROVIZACIJE V SEPTEMBRU

Šolska impro skupina je sezono predstav  otvorila pred štirinajstimi dnevi z odličnim nastopom na t. i. fazaniji Gimnazije Celje center, kjer so dekleta in fantje s svojimi spretnostmi navdušili 1. letnike. Minuli vikend pa so z nastopom v Dijaškem domu Lizike Jančar pritegnili in zabavali tamkajšnjo publiko. Improvizatorji, ki se bodo to šolsko leto odzivali na ime Rudolfovi majstri, vabijo dijake vseh, predvsem pa 1. letnikov, da se pridružite ekipi, ki ima vaje vsak torek ob 16:00 v učilnici 2.d.